DESIGN & PROSJEKTERING

Med våre røtter i Manchester, storbritannias industrielle hjerteland, setter vi pris på utmerket design og ingeniørkunst når vi ser det. Enten dette er fra selskapene vi representerer eller faktisk produkter som vi designer og produserer internt, leverer vi ALLTID kvalitetsprodukter til profesjonelle marine sluttbrukere.

Å fjerne stoffet fra dette RECARO-setet eller demontere i en SolaCURE-kassett avslører en kvalitet på design og finkonstruerte komponenter som gir sluttbrukeren kunnskap om at produktene vi leverte er designet for å vare.

 introdUKSJON AV peter jones, DAGLIG LEDER, the auxano group

«Vi er først og fremst et selskap av ingeniører».

vennlig, godt kvalifisert personale er en av nøkkelkomponentene i våre suksesser

samarbeid med likesinnede leverandører og kunder som fører til gjensidige fordeler for alle.

ærlighet OG åpenhet i alle våre interaksjoner

«En klient spurte meg en gang om jeg noen gang hadde tid til å sove, og selvfølgelig gjør jeg det – ganske bra faktisk! Han refererte selvfølgelig til det faktum at selv om Auxano ikke kan betraktes som en «multinasjonal» i ordets sanne forstand, er vi en tett sammensveiset gruppe partnerskap, foreninger og forhandlere som dekker det meste av den nordlige halvkule fra Japan til USA.

Jeg har lenge sett at vår vekst og velstand er avhengig av tre nøkkelfaktorer. En lykkelig, vennlig arbeidsstyrke; gjensidig samarbeid med likesinnede selskaper og partnere; gi våre kunder gode råd og valuta for pengene.

Først og fremst er vi et selskap av ingeniører, bundet av vår interesse for å utvikle nye produkter og finne løsninger som oppfyller kundens forventninger. Som vi sier andre steder på disse sidene, er ikke noe prosjekt for stort eller for lite – og kontordøren min er alltid åpen» Peter.

Vi er designere…

Prosessen starter ofte med en skisse! Men selvfølgelig er det et vell av DAK-programmer for hånden for å gjøre skisser til modeller og produksjonstegninger. Vi bruker for tiden AutoCAD, Inventor, Solidworks, Rhino og kan akseptere praktisk talt alle tegnings- / modellformater fra våre kunder og partnere.

operatørstoler

Auxano Group er spesialister på å designe og bygge operatørseter ved hjelp av RECARO

Tilpassede rullgardiner løsninger

Elektrisk drift med fjernkontroll? Bare en av de mange utfordringene vi har påtatt oss!

Vi er forsknings- og utviklingsingeniører ……..

Å gjøre ideer og modeller om til pålitelige produkter er der våre forsknings- og utviklings- og produksjonsingeniører kommer inn. 3D printere har revolusjonert denne prosessen til en viss grad, men prototyper før produksjon som er klare for streng testing for å oppfylle marine industristandarder, krever engasjement, investering og engasjement med universiteter, teststasjoner og sertifiseringsinstanser.

…og Produsenter

Det meste av vår produksjon er internt i våre fabrikker i Manchester og Shanghai. I 2019/20 flyttet vi all forsamling til Storbritannia, og med økt etterspørsel vil vi flytte til større lokaler de neste årene.

Platearbeid

Vi bruker laser- og vannjetskjæring i luftfartsstandarder for å sikre at toleransene blir oppfylt og for optimal pålitelighet.

Prototyping

Når komponentene er modellert og styrkeanalysert, fortsetter vi med prototypemodellering med 3D-printere.

CNC

Storskala produksjon av for eksempel, fremdriftsakselbolter utføres av CNC-maskiner som sikrer overholdelse av ultrafine toleranser og 24-timers produksjon om nødvendig.

casestudie

Operatørsete for….

En britisk kranleverandør. Vår design remit var å gi et allsidig sete og viktigst, gi enkel tilgang for vedlikeholdsingeniører, til kablene montert i armen. På bildene som vises, hadde høyre armlen en fjernbar dekkplate som gir denne tilgangen.

Setet skal være ekstremt allsidig, der sittehøyden kan justeres uavhengig av armlenehøyden. Også at sittestillingen kunne justeres fremover og akter, også uavhengig av armleneposisjonen og likevel også glir fremover / tilbake, sammen med armlenet.

I et lite rom som en krankabin, må en av armlenene kunne rotere opp gjennom 90 grader. Dette gir operatøren mer plass til å gå ut av kabin.

Et siste tillegg var inkluderingen av en glidende kaffekoppholder, som kan ses på høyre armlen.

Trenger du noe mer tilpasset? Drømmer du det, bygger vi det..

Alle Sola-CURE kassettgardiner produseres etter kundemålinger. Er persiennene vanskelig å nå? – ikke noe problem!

Ta kontakt, og vi er sikkert på at vi kan finne en løsning for deg.

«Jeg hadde en idé om at jeg ville bruke RECARO til SMDs ROV-seter og ringte Peter. Han kom opp for å besøke oss med sin designingeniør, og de tok oss begge gjennom alle tilgjengelige alternativer. En spesifikasjon ble avtalt, og jeg var veldig imponert over hastigheten de var i stand til å presentere oss med en fungerende prototype» – Dale, SMD 

A QUOTE FROM A SOLACURE CUSTOMER. Proin lobortis, enim ac sollicitudin pulvinar, magna augue ultricies ante, vel pellentesque nunc nisi sit amet nibh. Aenean consequat enim sit amet erat scelerisque, nec dictum sapien laoreet. Aliquam ac enim ac metus condimentum elementum. Etiam consectetur felis lacinia, aliquam risus nec, sodales nulla.Sed posuere eros risus, et varius sapien gravida ut. In hac habitasse platea dictumst.

«Dere var helt fantastiske. I løpet av ditt tre dagers besøk lærte vi så mye om utviklingen i marin sitteplasser i Europa, sjokkreduksjon, vibrasjonsforskning, HSC-standarder og utvalget av RECARO Maritime seter som nå er tilgjengelige i Sørøst-Asia. Jeg ser frem til å møte deg igjen i Manchester og fortsette forholdet vårt»  Zhao Rong: Shanghai MU

«Jeg har alltid vært imponert over kvaliteten på rullgardinene, og i over ti år kan jeg ikke huske at en eneste rullgardin ble levert som ikke var til tegning. De ansatte er en fryd å jobbe med».  Jørgen Jensen, DK

Auxano-gruppen har et globalt fotavtrykk, men for hver enkelt kunde vil vi gjøre vårt beste

Hovedkontor & fabrikk

Unit 22, Southgate Industrial Park

Green Lane, Heywood,

Manchester, England. OL10 1PW

Get Directions

 

kontakt oss

karen@auxano.no
+44 161 643 7200