The right RECARO

Å velge ditt sete fra RECARO maritime kan være utfra stil, eller det kan være at setet ombord på fartøyet må innfri visse krav til standard. Hva er båtens toppfart? Hvor ofte brukes båten og av hvem? Under finner du en guide for hjelp på veien for å velge riktig sete.

 

Høy hastighet?

Alle RECARO Maritime seter har utmerket støtte på siden for å holde deg på plass i tøff sjø. Husk, bare enkelte av modellene har mulighet for firepunktsbelte – les lengre ned for mer informasjon.

skinn eller stoff?

Begge deler er tilgjengelig som standard lagervare. Eiere og skipper foretrekker ekte RECARO-skinn, er pris en viktig faktor for ditt valg er stoff ett godt og veldig slitesterkt alternativ.

 

 

RECARO MARITIME

Our thoughts for the perfect seat

Når vi er i kontakt med besøkende på utkikk etter RECARO Maritime seter på en messe eller på telefon snakker vi gjerne like mye om hvilket fartøy du har og hvordan det er i bruk, enn om selve RECARO setene.

RECARO Maritime Northsea (også kjent som RECARO Northsea) tiltrekker seg mye oppmerksomhet og er ofte starten på RECARO Maritime for mange. Northsea i skinn er den mest populære skipperstolen når det kommer til komfort som står i stil med sitt proffe utseende. RECARO Northsea er mer enn bare en utmerket skipperstol, det har også HSC2000-godkjenning som gjør det til et populært alternativ på hurtiggående fartøy, SAR og LOS-båter når det kombineres med RECARO luftkompressorunderstell.

Er du på utkikk etter lystbåtsete eller fritidsbåtsete, kan RECARO Northsea enkelt tilpasses med ulike typer skinn, kunstskinn og stoff for å imøtekomme enhver smak – og alle med den kvaliteten som følger med RECARO logoen.

Selvfølgelig er det ikke bare RECARO Northsea som er tilgjengelig. Her er vårt utvalg av de tre nest populære setene fra RECARO Maritime.

 

Er du på utkikk etter den tradisjonelle RECARO-stilen og ett prisverdt setevalget til din arbeidsbåt? Ta en kikk på utvalget av RECARO Maritime Atlantic (også kjent som RECARO Atlantic). Utvalget av RECARO Atlantic skipperstoler og båtseter tilbyr gunstige priser uten å sette komfort på spill.

RECARO Atlantic føles litt bredere enn Northsea, og har god sidestøtte i tøffe sjøforhold. RECARO Atlantic X har en uttrekkbar lårpute for å gi støtte til beina ved behov. På RECARO Atlantic LT kan man justere bredden i seteryggen og RECARO Atlantic E har el. vinkeljustering av seteryggen.

For hurtigående arbeidsbåter som krever god støtte for besetning og passasjerer, er RECARO Solent det perfekte valget – og for å reflektere den store etterspørselen, er RECARO Maritime Solent det rimeligste alternativet av setene til RECARO Maritime.

Sist men ikke minst, for det ultimate valget av komfort på skipperstoler, ta en titt på RECARO Maritime Caspian (også kjent som RECARO Caspian) med elektriske justeringer, oppvarming og ventilasjon.

 

 

 

Auxano-gruppen har et globalt fotavtrykk, men hver enkelt kunde er viktig for oss.

HOVEDKONTOR

Unit 22, Southgate Industrial Park

Green Lane, Heywood,

Manchester, England. OL10 1PW

 

Get Directions

KONTAKT OSS

karen@auxano.no
+44 161 643 7200