The Auxano Group

Auxano-gruppen er marin sete spesialist og autoriserte lisensierte importør av RECARO Maritime produkter i over 15 land i Europa og Sørøst-Asia. Vi deler vårt Manchester HQ med vår Engineering Division, Auxano Technologies som produserer SolaCURE marine solgardiner og andre maritime produkter. Vi er nå eneimportør og forhandler av RECARO Maritime og Sola-CURE i Norge & Skandinavia.

OM recaro

RECARO Maritime

…feel the difference

RECARO er en av de mest kjente sete produsenter i verden, kjent for luksuriøse bilseter, seter for motorsport og i flyindustrien. I over 30 år, i samarbeid med Sun Marine Seats BV i Nederland, har RECARO Maritime seter vært tilgjengelige for profesjonelle brukere som krever komfort og kvalitet som bare en ekte RECARO kan tilby.

Fra Superyachts til SAR-fartøy, kan vårt utvalg av seter, demping enheter og søyler tilpasses etter dine spesifikke krav. Vi vet at hver jobb er forskjellig, og alle våre ansatte har lang erfaring i den marine sete industrien.

Bla gjerne gjennom vårt utvalg av de mest populære setene og kontakt vårt tekniske personale for råd og et tilbud.

Vi introduserer

SolaCURE marine solgardiner

SolaCURE er en britisk basert produsent av rullegardiner, spesielt for den marin industrien.

Vi tilbyr høykvalitets antirefleks rullegardiner til styrehuset eller broen. Stoff antirefleks persienner også for port og styrbord innkvartering og fellesområder. Disse brukes mest på cruiseskip og ferger. Sola-Cure produserer også blendingsgardiner som er perfekte for søvn om dagen og privatliv på plattform og båter.

Alle gardiner oppfyller IMO og eller andre klasse godkjenning om det er nødvendig. Rullegardiner er tilgjengelige som manuelt eller motorisert drift.

 

AUXANO TEknisk TEAM

Vil alltid gi deg de riktige rådene som passer din spesielle behov eller fartøytype. Vi vil gi deg alle mulige alternativer, veilede deg gjennom funksjonene og fordelene – og deretter la deg gjøre ditt valg. 

auxano logistiKK team

Er eksperter på å finne den mest kostnadseffektive måten å få produkter dit du trenger dem, når du trenger dem. Vi har et nettverk av partnerselskaper for å sikre god service i hvert land.

AUXANO LEDER TEAM

Alt fra kvalitet til kundeservice overvåkes av vårt erfarne team av ledere som alltid er her for å hjelpe.

ARBEIDSBÅTER

Byggekvalitet, enkel installasjon, pålitelighet og langt levetid på våre produkter gjør oss til et naturlig valg for profesjonelle brukere .

SAR

Redningstjenester stoler på at produktene våre er robuste nok til å svikte ikke dem under tøffe forhold.

hsc 2000 KODE

For operatører av hurtigbåter og andre HSC 2000 kode fartøy har vi sertifikater for din trygghet.

skippersTOLER

For alle skippere, hvis komfort ved roret og byggekvaliteten er spørsmålet, har vi svarene med over 15 modeller å velge mellom.

offshore

Legendarisk komfort, korrekt ergonomi og lang levetid, gjør RECARO det beste valget for Offshore-brukere.

Operatør

Vårt designteam samarbeider med kunder over hele verden for å tilby skreddersydde løsninger for operatør-, simulator- eller ROV-seter.

FINNE DEN RIKTIG LØSNINGEN

FINNE DEN RIKTIG LØSNINGEN

Enten vi møtes på et show, på kontoret eller om bord på fartøyet ditt – eller til og med via telefon eller e-post, er vårt fokus alltid på å tilby den rette løsningen for våre kunder. Ingen henvendelse er for stor eller for liten.

FRA DEN MINSTE DETALJE....

FRA DEN MINSTE DETALJE....

Vi er stolte av å sørge for at hver detalj, selv ned til tilpasset søm i et sete, er akkurat slik du vil ha den. Hvis det kan gjøres, gjør vi det, men hvis det ikke kan, vil vi være ærlige og fortelle kundene våre.

...TIL DET STØRSTE PROSJEKT

...TIL DET STØRSTE PROSJEKT

Auxano Group er stor nok til å forsyne de største fartøyene. Vi har full kontroll over solgardiner produksjon slik at våre kunder kan være trygge på at produktet vil bli levert til sted på riktig tide.

Auxano-gruppen har et globalt fotavtrykk, men hver enkelt kunde er viktig for oss.

hovedkontor og fabrikk

Malta Mill, Mills Hill Rd
Middleton, Greater Manchester
England

 

kontakt oss

 salg@auxano.no
+44 161 643 7200