The Auxano Group

Auxano-gruppen er spesialist på maritime seter og autorisert lisensiert importør av RECARO Maritime produkter i over 15 land i Europa og Sørøst-Asia. Vi deler vårt HK i Manchester med vår ingeniøravdeling, Auxano Technologies som produserer SolaCURE marine solgardiner og andre maritime produkter. Vi er nå eneimportør og forhandler av RECARO Maritime og Sola-CURE i Norge & Skandinavia.

OM recaro

RECARO Maritime

…feel the difference

RECARO er en av de mest kjente seteprodusenter i verden, kjent for luksuriøse bilseter, seter for motorsport og i flyindustrien. I over 30 år, i samarbeid med Sun Marine Seats BV i Nederland, har RECARO Maritime seter vært tilgjengelige for profesjonelle brukere som krever komfort og kvalitet som bare en ekte RECARO kan tilby.

Fra Superyachts til SAR-fartøy, kan vårt utvalg av seter, understell med demping og søyler tilpasses etter dine spesifikke krav. Vi vet at hver jobb er forskjellig, og alle våre ansatte har lang erfaring innenfor industrien med maritime seter.

Bla gjerne gjennom vårt utvalg av de mest populære setene og kontakt vårt tekniske personale for råd og et tilbud.

Vi introduserer

SolaCURE marine solgardiner

SolaCURE er en britisk basert produsent av rullegardiner, spesielt for den marine industrien.

Vi tilbyr høykvalitets antirefleks rullegardiner til styrhuset og broen.  Antirefleks persienner av stoff produseres også for innkvartering og fellesområder. Disse brukes mest på cruiseskip og ferger. Sola-Cure produserer også blendingsgardiner som er perfekte for søvn om dagen og privatliv på plattform og båter.

Alle gardiner oppfyller IMO og/eller andre klassegodkjenninger om det er nødvendig. Rullegardiner er tilgjengelige som manuell eller motorisert drift.

 

AUXANO TEknisk TEAM

Vil alltid gi deg de riktige rådene som passer din spesielle behov eller fartøytype. Vi vil gi deg alle mulige alternativer, veilede deg gjennom funksjonene og fordelene – og deretter la deg gjøre ditt valg. 

auxano logistiKK team

Er eksperter på å finne den mest kostnadseffektive måten å få produkter dit du trenger dem, når du trenger dem. Vi har et nettverk av partnerselskaper for å sikre god service i hvert land.

AUXANO LEDER TEAM

Alt fra kvalitet til kundeservice overvåkes av vårt erfarne team av ledere som alltid er her for å hjelpe.

Under sommeren 2021 ble Auxano-gruppen eneimportør for alle RECARO Maritime produkter til Skandinavia, utnevnt av Sun Marine Seats BV, den offisielle samarbeidspartneren til RECARO for produksjon av RECARO Maritime seter.

Som spesialist på maritime seter har vi mulighet til å tilby våre kunder de beste løsningene til alle fartøy. Vi tilbyr skipperstoler for større fartøy, marineseter for alle typer arbeidsbåter, båtstoler til sluttkunden som er på utkikk etter kvalitet og stil.

RECARO Maritime Northsea, RECARO Maritime Atlantic, RECARO Maritime Solent og RECARO Maritime Caspian er de mest populære modellene og er nesten alltid lagervare klare for utsendelse. Disse maritime setene kan kombineres med RECARO Maritime søyler og luftkompressorunderstell.

Vi har i mange år arbeidet sammen med våre kolleger i Allsalt Maritime, produsent av SHOXS marineseter og søyler. I starten kombinerte vi SHOXS X4 og X8 støtdempende søyler med RECARO båtstoler. Vi i Auxano-gruppen har blitt imponerte av det tekniske fremskrittet gjennomført av Allsalt Maritime og er glade over at vi har fått muligheten til å representere dem i Skandinavia.

 

Auxano-gruppen er mer enn bare en forhandler. Vi er et ingeniørselskap og produsent av SolaCURE marine solgardiner. SolaCURE er designet og produsert i Manchester, UK. Vår dedikerte utviklings- og ingeniøravdeling tilfører fortsatt nye løsninger til markedet. I tillegg til manuelldrevet marine solgardinger har vi 12 og 24V DC elektriske maritime solgardiner i utvalget. 220V AC elektriske marine solgardiner er nå i produksjon og alle maritime solgardiner kan fjernstyres om du ønsker det.

 

Avdelingen i Manchester gir oss mulighet til å designe og produsere nødvendig tilbehør som leveres sammen med nesten alle profesjonelle båtseter. Alt fra maritime fothvilere, bokser for joysticks, overgangsplater og komponenter for maritime operatørstoler og maritime kranseter. Enkelte av disse tilvalgene har vi på lager og de fleste produseres ved bestilling ut ifra spesifikasjoner fra sluttbruker og verft.

 

ARBEIDSBÅTER

Byggekvalitet, enkel installasjon, pålitelighet og langt levetid på våre produkter gjør oss til et naturlig valg for profesjonelle brukere.

SAR

Redningstjenester stoler på at produktene våre er robuste nok til å ikke svikte dem under tøffe forhold.

hsc 2000 KODE

For operatører av hurtigbåter og andre HSC 2000 kode fartøy har vi sertifikater for din trygghet.

skippersTOLER

For alle skippere, hvis komfort ved roret og byggekvaliteten er spørsmålet, har vi svarene med over 15 modeller å velge mellom.

offshore

Legendarisk komfort, korrekt ergonomi og lang levetid, gjør RECARO til det beste valget for Offshore-brukere.

Operatør

Vårt designteam samarbeider med kunder over hele verden for å tilby skreddersydde løsninger for operatør-, simulator- eller ROV-seter.

FINNE DEN RIKTIG LØSNINGEN

FINNE DEN RIKTIG LØSNINGEN

Enten vi møtes på et show, på kontoret eller om bord på fartøyet ditt – eller til og med via telefon eller e-post, er vårt fokus alltid på å tilby den rette løsningen for våre kunder. Ingen henvendelse er for stor eller for liten.

FRA DEN MINSTE DETALJE....

FRA DEN MINSTE DETALJE....

Vi er stolte av å sørge for at hver detalj, selv ned til tilpasset søm i et sete, er akkurat slik du vil ha den. Hvis det kan gjøres, gjør vi det, men hvis det ikke går, vil vi være ærlige og fortelle det til kundene våre.

...TIL DET STØRSTE PROSJEKT

...TIL DET STØRSTE PROSJEKT

Auxano Group er stor nok til å forsyne de største fartøyene. Vi har full kontroll over produksjonen av solgardiner, slik at våre kunder kan være trygge på at produktet vil bli levert til riktig sted på riktig tid.

Auxano-gruppen har et globalt fotavtrykk, men hver enkelt kunde er viktig for oss.

hovedkontor og fabrikk

Unit 22, Southgate Industrial Park

Green lane, Heywood,

Manchester, England. OL10 1PW

kontakt oss

 karen@auxano.no
+44 161 643 7200