allsalt maritime  – eier av shoxs og kinetix

SHOXS seter for alle sjøfolk

Når det gjelder hurtiggående fartøy i tøffe sjøforhold, uansett om det er på et høyrisiko redningsoppdrag eller på vei ut til fiske: alle sjømenn er enige i at det å arbeide seg gjennom bølgende er en stor påkjenning for ryggraden. Militær, kystvakt, redningstjenester og politi går mer og mer over til støtdempendeløsninger som SHOXS seter og søyler innehar.

 

 

Stort utvalg av produkter

MILITÆR OG POLITI

Allsalt Maritime er bygget opp fra arbeidet de har gjort sammen med militære og instanser innen rettshåndheving. Selskapets løsninger og avanserte teknologi har sine røtter fra militæret og hele teamet i SHOXS forplikter seg til å oppfylle sikkerhetsstandarder på høyeste nivå.

 

SAR OG PROFESJONELLE BRUKERE

Den samme teknologien som brukes i statlige selskaper for å opprettholde sikkerheten er overført til LOS-båter, transport av besetning og arbeidsbåter. Dette for å muliggjøre lengre distanser i en bedre komfort for den enkelte ombord.

 

SØYLER FOR ALLE

Målet til SHOXS er enkelt: Å endre effekten og opplevelsen av bølgene som treffer, slik at alle sjøfolk kan tilbakelegge større distanser i høyere hastighet uansett destinasjon og forhold. Topp kvalitet på utstyr tilbyr en opplevelse på sjøen som ikke kan sammenlignes.

 

help is at hand

X-series SØYLER

SHOXS X4 og X8-søyler kan gjøre ett hvert marinesete til et skikkelig støtdempende sete som tilbyr en komfortabel reise for både besetning og passasjerer i alle forhold. Med en vandring på 100 eller 200mm som kan tilpasses vekt og sjøforhold. Søylene er laget for å prestere og for å vare.

Ett produkt av topp kvalitet med en finish av hard eloksering som standard. Disse produktene har tillit av de mest kjente båtbyggeriene i verden og er også tilgjengelig for kjøp av sluttbruker fra importør. Ta kontakt med vårt salgspersonell for å snakke om ditt prosjekt eller dine planer.

Og til slutt, for din sikkerhet, det er ingen klemfare for fingre og tær!

 

For din sikkerhet: INGEN klemfare!

Hvilken modell passer for meg?

Hvilket SHOXS sete er det rette for meg? Det er et stort spørsmål og avhenger helt på hvilket fartøy du har og hvordan det brukes.

Det er akkurat derfor at vår tekniske avdeling alltid er tilgjengelige for å snakke om ditt prosjekt, enten det er til militært bruk, spesialstyrker eller for å bytte ut en utslitt Springfield-søyle.

Hvem kan si at SHOXS 5000 ikke vil se fantastisk ut på en fiskebåt? Hva om vi forteller deg at SHOXS kan tilby en lignende støtdempende følelse til en mye lavere kostnad?

De mest populære modellene er SHOXS X4 og SHOXS X8-søyler, som kan kombineres med et stort utvalg av marineseter fra SHOX eller ditt eget. Vi har et stort lager av SHOXS X-modellene sammen med overgangsplater til dørk og stol som gjør byttet til en enkel affære.

 

 

Allsalt Maritime, eier av SHOXS og KINETIX, tilbyr ett stort utvalg av båtseter tilpasset enhver bruker. SHOXS 3900-X4 og 3900-X8 kombinerer ett robust jockey-sete med en støtdempende søyle, dette skaper ett lett og kompakt båtsete for båtfører eller passasjer.

SHOXS 3400-X8 er et ergonomisk marine “bøtte”-sete designet for den ultimate komfort og stil med vanntett marinevinyl som er UV-bestandig og resistent mot mugg.

Mange fiskere betrakter SHOXS 3200-X4 og 3200-X8 som den ultimate sammensetningen av ett slitesterkt og robust design med ett sete som holder passasjer og båtfører trygg under transport.

 

Auxano gruppen har ett globalt fotavtrykk, og vil legger vår stolthet i å skape individuelle løsninger

Hovedkontor

Unit 22, Southgate Industrial Park

Green Lane, Heywood,

Manchester, England. OL10 1PW

Get Directions

 

Kontakt oss

karen@auxano.no
+44 161 643 7200