SOLA-CURE MARITIME SOLGARDINER

Klassegodkjente marine vindusgardiner

Sola-Cure produktutvalg

tilpasset etter behov

For å få pris på Sola-Cure rullegardiner, behøver vi kun max bredde og max høyde. Det er ikke nødvendig å oppgi en nøyaktig vindusform for å motta priser.

Etter mottatt bestilling, vil Auxano Group bekrefte formen og om nødvendig produsere en 2D-tegning for godkjenning.

RASKT • ENKELT • PERFEKT PASSFORM

RULLEGARDINER: ANTIREFLEKSFILM

Brukes vanligvis som navigasjonshjelp i bro og styrehus.

RULLEGARDINER: BLACKOUT SERENE

IMO-kompatible blendingsgardiner i et utvalg av 50 farger.

RULLEGARDINER: ANTIREFLEKS STOFF

Brukes vanligvis i fellesområder (ikke styrehus). Skaper et kjølig klima om bord.

RULLEGARDINER: BLACKOUT HD

Kraftig robust blackout stoff. Laget av PVC/glassfiber. Lett å rengjøre.

STYREHUS: PASSASJERFERJE

KRANHUS

FISKEFARTØY: TRÅLER

Sun screen fabric window blind

SALONG: PASSASJERFERJE

BRUKSMETODE: TREKKSNOR

BRUKSMETODE: MOTOR

BRUKSMETODEN: KJEDE

Sola-Cure produserer og tilbyr maritim solskjerming for skip, kraner og rigger over hele verden. Båtgardinene våre er tilpasset styrehuse, broer, jobb-, sove- og fellesareal på alle typer fartøy. Vi tilbyr den beste prisen og servicen til kundene våre. Dette fører til at mange av kundene våre er verft og innredningsfirma. Vi har også levert båtpersienner direkte til rederier med skip og arbeidsbåter.

Sola-Cure leverer et stort utvalg av forskjellige typer solskjerming til båt – båtvindusgardiner, UV-persienner og blendingsgardiner.

Fabrikken vår er ISO 9001 akkreditert av Det Norske Veritas (DNV) og alle våre vindus- og maritimegardiner leveres som standard med en garanti på 5 år. Våre antireflekse maritime persienner er typegodkjent av Lloyds Register of Shipping (LRS) og filmen vi bruker er uavhengig testet av ett UKAS-godkjent testhus. Dette garanterer for kvaliteten på filmen og skiller oss fra leverandører av maritime solskjerming med dårlig kvalitet på filmen. 

Anti-refleks marine solgardiner er solskjerming på rull som beskytter øyne mot gjenskinn og UV-stråler. Disse er laget av en spesialfilm som gjør det lettere for skipperen og mannskapet å se. Selv om det ikke er varmt ute, er det en stor påkjenning for øynene å seile mot solen. I tillegg til fordelene for øynene, senker bro- og styrehuspersienner temperaturen om bord. Sola-Cure solskjerming tilbyr også total UV-beskyttelse. Ideell for: Vinduer på skipsbro, styrehusvinduer, vinduer i krankabiner og kontrollrom.

Våre persienner med trekksnor har installert en demper for å gjøre innrullingen til kassetten så kontrollert og skånsom som mulig. Dette med hensyn til at bunnskinnen ikke skal kollidere inn i kassetten og vil over tid forhindre skader. Tilbaketrekkingshastigheten kan justeres eksternt etter at solgardinene er montert – en god funksjon som er unik for Sola-Cure.

Solskjermingsstoffet eller vevingen som det noen ganger kalles, er designet for å gi et behagelig miljø samtidig som du kan se igjennom det. Dette fungerer selv når du vender direkte mot solen.

Silver and black cassette

Alternativer

Alternativer for kassettfarge

Sola-Cure rullegardiner er tilgjengelige med sølv eller svart kassett og bunnskinne.

Kassettdimensjon

Høyde 56mm x dybde 52mm

Auxano-gruppen har et globalt fotavtrykk, men hver enkelt kunde får vår fulle oppmerksomhet

HOVEDKONTOR & FABRIKK

Unit 22, Southgate Industrial Park

Green lane, Heywood,

Manchester, England. OL10 1PW

Get Directions

 

KONTAKT OSS

karen@auxano.no

+44 161 643 7200